Uw mening is belangrijk voor ons. Wij ontvangen dan ook graag uw mening. Hieronder de ervaringen van andere van onze klanten:

Bijzonder tevreden, dat is wat ik kan zeggen na de verbouwing van mijn oude boerderijtje door de fa duo bouw. Daar waar andere bouwbedrijven een spoor van schroeven en spijkers achterlaten op de bouwplaats is het goed te merken dat Tom en Michel voor zich zelf zijn begonnen; ze zijn zuinig op hun materiaal. Wat net zo belangrijk is ze denken met je mee alsof het hun eigen verbouwing betreft. Je kunt goed met ze communiceren en wijzigingen in het bouwplan zijn altijd en tot op het laatste moment uitvoerbaar. Een extra dakraam; geen probleem binnen 10 minuten een prijsopgaaf.
Zo hoort het. Een aanrader.
 
Datum: 19 september 2015
Geplaatst door: Guus Kruis
Zevenaar
Ook wij willen graag iedereen op de hoogte stellen van onze
zeer goede ervaring met Duo-bouw. Zij hebben bij ons een praktijkruimte met schuur gebouwd.
Het was niet alleen een hele gezellige tijd, maar er werd hard gewerkt. De jongens werken netjes, denken mee en adviseren tijdens de bouw. Je krijgt het idee of ze denken dat het een aanbouw is voor hunzelf. Termen als ik zou het zo en zo doen, kwamen regelmatig voor, maar de klant bleef altijd koning.
Komen ze een kwartiertje later, dan bellen ze even. Ze vertelde aan het eind van de dag wat er de volgende dag ging gebeuren. En dit gebeurde dan ook. Kortom, prima vaklui, waar je van op aan kunt. Niks is hun te veel.
En wat heel fijn was dat alles van tevoren op papier stond. Begindatum, einddatum, enz. We hebben al heel wat mensen het adres door gegeven. Bouwvakkers die me zelfs de gang nog stofzuigen als die door hun vies is geworden heb ik nog nooit meegemaakt. Jongens, ga zo door en bij een volgende klus bellen we zeker weer.
 
Datum: 19 september 2015
Geplaatst door: Peter, Angela en de kids
Ulft
Wij raden het Duo-bouwbedrijf uit Didam/Ulft bijzonder aan.
Deze vaklieden zijn trouwbaar,vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig.Prijzen zijn zeer redelijk, ..good value for money zeggen ze in Engeland
 
Datum: 19 september 2015
Geplaatst door: T.v.Erp
Wijchen
Meteen vanaf het eerste moment, wanneer je met de Tom en Michel van Duo-bouw in gesprek komt, krijg je het gevoel dat je te doen heb met vakkundige en enthousiaste mensen waar je op kunt vertrouwen. Dit is ook wel gebleken in de periode dat zij met nog enkele medewerkers onze woonkamer hebben uitgebouwd. Ook bleek hun offerte veel goedkoper te zijn, dan de offerte die we eerder bij een ander bouwbedrijf hadden aangevraagd. Zelf was ik in de gelegenheid om dagelijks bij de verbouwing aanwezig te zijn, en het was een lust voor het oog om te zien hoe er werd gewerkt, en met welke inzet en vakmanschap zij probeerden onze wensen mogelijk te maken.
Niets was hun te veel. Het leek wel alsof ze met hun eigen woning bezig waren. Bijna tot op de minuut kwamen zij al hun afspraken na, en eventuele aanpassingen tijdens de verbouwing werden op een goede en voordelige manier opgelost. Vooral de aanhechting van het nieuwe naar het oude plafond is prima gelukt. Het is dan ook een fraai stukje vakmanschap geworden waar mijn vrouw en ik erg blij mee zijn.
 
Datum: 19 september 2015
Geplaatst door: Joop en Susan du Plessis,
Doetinchem

<< Begin vorige 1 volgende Laatste >>

Page 1 of 1


Stuur een recensie
* velden zijn vereist.
Uw naam:*
Email Adres:*
Over u:
Uw woonplaats:
Uw website:
Uw afbeelding:
Afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 500x500 pixels en 250 kb
Beveiligingscode:
Uw ervaringen:*